okej mitt tal

okej nu är jag i princip klar med mitt tal och ska skriva ner de på kort och kolla om något måste ändras, sen så får vi se om jag hamnar mellan 4 och 5 min, ska sova nu vi höres....

vill bara försvinna

vill bara här i från vill bara hem...
vill till de ställe där jag kan finna ro...

tal eller fotofix

okej borde sitte och skriva mitt tal men har ingen fantasi eller inspiration till att göra det, borde också göra i ordning alla bilder som jag ska fixa till och sätta min logo på. vilket jag borde ha gjort för ett tag sedan vet att några bilder har kommit upp på facebook och andra ställen utan att fråga mig först om de får publicera det är ju jag som har ägande rätten till bilderna. så fråga först eller vänta tills jag har fixar min logo på de i alla fall, jag tycker att man ska kolla så att det är okej först. funderar på att sluta lägga upp bilder på facebook eftersom de tar copyrighten på bilderna.

hemma/sjuk

helt fel, man ska inte sjukanmäla sig bara för att man har saker man måste göra, jag har också saker jag måste göra men jag stannar inte hemma för det. jag tycker att det är helt fel, om jag skulle göra det skulle jag vara hemma ganska mycket och det är inte så bra om man vill ha bra närvaro i skolan. ville bara säga det.

hem

jag vill bara hem, jag orkar inte mer just nu, jag vill inte göra de talet vi ska göra på torsdag.
jag har ingen ork att läsa de böcker vi ska läsa i skolan, de e så tråkiga böcker, de e säkert jätte nyttiga böcker att läsa men de e inga som tilltalar mig, kommer att få dra mig igenom dem och de orkar jag inte.
är de så svårt att förstå att jag vill hem, jag vill bara hem och vara med min familj och alla mina vänner som jag har hemma.
kan jag inte bara få vara med, varför blir jag inte tillfrågad om jag vill med, jag är inte den som bjuder in mig själv.
är det som hon sa att jag söker en trygghet som jag inte har här eller kan få av de som är här??
JAG VILL HEM!

jag vet inte

ibland vet jag inte vad jag ska vara, om jag ska vara glad, ledsen, arg, besviken, lycklig, förbannad. ibland vet jag inte om jag ska skälla ut dig för att du inte tar in det jag säger eller om jag bara ska hålla allt inne. ibland så tycker jag bara att du vänder ryggen till och kanske tänker hon kommer alltid att finnas kvar att du tar mig förgivet. då vill jag bara ge mig av, försvinna inte vara kvar.


för mycket...

okej jag har nu konstaterat att jag kanske fotade lite för mycker under de två veckorna då vi var i Alanya, Turkiet. fotade 1594 bilder och ska nu fixa till dem och välja ut ett antal som jag kan lämna ut.
denna är den första bilden som är klar...


redovisning

okej idag hade vi redovisning den sista för reseledarskolan och de kännd bra det gick bra med. vi hade ganska kul när vi var där framme, det ät skönt att ha gjort det. nu vill jag bara sova har ingen ork i kroppen...skolan

okej så skolan idag bestod av feedback och en film som heter jag ab och det var intressant.

 


över en månad

okej jag vet det har gått över en månad sedan jag bloggade sist, så nu kommer en lite uppdate!

i januari kom Alyce Murphy och hälsade på oss i kalla sverige och vi hade det riktigt roligt vi åkte slalom och det gick ganska bra, sen så åkte vi pulka vilket hon tyckte var både roligare och enklare. när vi hemtade henne var vi in på vasa museumet innan vi åkte hem till sundsvall.

 slalom i hassela

     pukla åkning och snöänglar

sen bar det av till norrtälje för att packa och packa om inför reseledarskolan i alanya och turkiet. det var två hektiska men roliga och intressante.

                         

efter alanya åkte en del hem till sina hem städer och tog det lung och andades ut medans jag och några andra stannade kvar i norrtälje och jag passade på att ta körkort vilket jag är jävligt nöjd med. jag och karin hängde en del och det var riktigt roligt vi åkte hem till hennes pappa och red lite på maxen vilket var kul för det var ett tag sedan jag red.


sen kom SARA på fredagen och då var det fest och det var ganska kul men kön till mobergs var för jävlig. sen har jag och sara hafr mys sen i lördags förmiddag och har fortfarande det, it's awesome!

 


ha de bra ska försöka hinna skriva mer i veckan kram