HEMMA

tjo alla nu är jag hemma på alnö och tar det lungt, ska ta bort tandställningen på måndag morgon så jag åker tillbaka på måndag eftermiddag.


hos evelina med idol

är hos evelina nu och tittar på idol det är roligt nyss var det en 52 årig dam som sjöng men gick inte vidare. hon sa att hon var en mogen kvinna medans juryn tyckte hon skulle vara med i idol 1959, hon skulle knäppa kort på juryn men kaneran var lite knepig och då skulle anders bagge hjälpa men han kunde inte så andreas got the job done. herre gud min pappa får inte söka till idol men tror inte det kommer hända han är inte så bra på att sjönga.

har också badat idag med emelie det var riktigt skönt.

xoxo tove

min bil

jag saknar min bil, vill köra den. kommer nog att ta ner den när jag har klarat mitt körkort.


skolan

är i skolan och har inte så mycket att göra, väntar på att våran lärare kajsa ska bli klar med att fixa grupper. är dok ganska hungrig men snart blir det lunch och det kommer att bli gott...

 


nu är helgen snart slut.

nu är helgen slut och mina föräldrar åkte för några timmar sedan, imorgon är det skola vi ska ha soc och per kompitens.cats
det var as bra, behöver jag säga mer???

bad och bio

har nu badat i kapellskär det var kallt beöver jag säga mer?????

 

var på bio också såg Public Enemies den var riktigt bra.


softboll

    

mysdag

har haft en ganska slapp dag, hade en körlektion och sen har jag bara slappat med sara och evelina i onsdags var det kick-off med fest på kvällen och det var kul. igår så var det redovisningar det var kul och se alla som inte var vid "liv". ska in till sthlm och kolla när mitt gamla lag ska spela, kommer att bli kul.


               
joe, jag, evelina och micke       mikaela, sara, jag, evelina och emma


Tisdag

åhhhh är äntligen klar med min powerpoint om min hemort, hoppas att den kommer att vara bra nu när jag ska redovisa. har varit och handlat med emma idag på Lidel men allt jag ville ha fanns inte, så jag fick gå på ica sen på kvällen och då följde sara med. imorgon ska vi vara i skolan mellan 9 och 12, sedan så är det kick-off från 13 till 01 och det kommer att bli as kul.