Vässarö

då var man här igen och det känns riktigt bra att vara ute på den hära grönskande ön som ligger avlägset från allt buller i städerna inne i landet det är tyst och fridfullt.
visst man tjänar inte så mycket men det är ju hela upplevelsen som räknas och alla vänner som men inte har träffat på över ett år för utom ett par stycken typ matilda och några andra ;P
man nu är det midsommar och det är en hel del pelikaner ( folk som kommer upp ut till ön för att fira midsommmar på ett lite mer mysigare med coolare sätt).
att vara här ute kan få en att riktigt tänka efter man kommer på så mycket olika saker och man träffar riktigt intressanta personer vissa lär man känna mer och vissa minder, det är ett bra ställe att få reda ut sina tankar på.
fsat på en viss nivå vill man hem till sin egen säng och sin egna toalett för det är inte så himmla kul att gå på dass i 4 veckors tid ! men hälst av allt saknar jag min kudde, varför är det så att man tycker om sin egen kudde bäst är det för att den är ens egen eller är det bara något som man har inbillat sig. det kan vara något att fundera över.

puss puss från scouten på scoutön