fortfarande sjuk

har ingen feber längre det är gansa skönt att vara utan den men att hosta så att det gör ont i bröskorgen är inte kul och jag har fått snuva med... hatar att vara sjuk det är det värsta jag vet ska karns till skolan imorron...

sjuk

jag harar att vara sjuk, det är det värsta jag  vet. vill inte vara hemma och dega.

viva la bam

nu är det snar dags att sova jag är jätte trött och jag fryser...
ska snart gå och kolla på viva la bam inanna jag ska sova.
livet är vad vi gör det till och inget annat och varför ska man inte få bestämma över sitt eget liv. min kompis berättade att några av hans andra kompisar sa att han inte får flytta till stockholm fats han vill och han får inte heller raka av sig håret men det är ju hans hår och hans liv varför får han inte göra som han vill för ?

nytt inlägg

okej ett nytt inlägg men jag vet inte vad jag ska ha för tema eller ämne..... mitt problem men jag fattar inte vad du gör här och läser min blogg.... haha ;P ajja i vilket fall så kommer jag att ha det as kul för nu har jennie kommit och hon är jätte snäll och rolig att prata med.


idag

idag är det träning har ingen större lust att träna man jag måste antar jag om jag fortfarande vill vara med i gruppen vill hem och sova


det var i ett kedjebrev från början men jag tycker är det är värt att fundera över

Det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni har
slutat ert samtal. Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och
kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på
morgonen utan smink och med håret rufsigt.

Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur
lycklig han är att du är hans. han som säger till sina vänner:'' Hon är den
rätta...''

livet leker eller gör det ?

vissa äger att livet leker fram längs livets väg men jag vet inte det jag, det är ju så mycket som inte är kul. ibland kan man väll säga att det stämmer att livet leker men inte alltid. men ska man ta till höger eller till vänster när vägen delar på sig eller ska man ta och gena genom skogen tills man stöter på vägen igen. ska vi gå hem till mig eller dig? var ska man gå? jag vill till dig och du vill till mig, hur ska man kunna bestämma sig?

nytt år ny start

nytt år  betyder att det är en ny start och nya händelser ringde till nårgar av min vännder och önskade dom gott nytt år och det var kul för jag hade inte pratat med en av dom på ganska länge och han var på en/hade en fest och det hade varit ganska högljut och inte så kul men ja så är det jag hade en bra den kvällen. det här året kommer att bli annorlunda får jag hoppas.
det gammla året var bra men året som skall komma kan säkert bli bättre.

gott nytt år

gott nytt år alla som läser!

ny års löfte: bli mer sparsam slösa inte på pengar tänka först handla sedan( vet inte om det kommer att gå någe bra men men).