en dag med curling

idag har jag kollat på när agnes spelade curling med sitt lag the bishops arms och de e riktigt bra måste jag säga. de van båda matcherna som de spelade idag. grattis och lycka till imorgon tjejer!

böcker

har snart läst ut den senaste åsa larsson och den är ruggit bra och efter den så ska jag påbörja twilight eller om jag kunde drömma som den heter på svenska.
      

Hurghada, Egypten den 5 feb!

åhh va skönt nu är det bokat och klart med buss ner till arlanda, flyget, bussen mellan flyget och hotelet tur och retur, och bussen hem. det kommer att bli så skönt att åka bort, bara att ta det lungt, bada, sola och dricka drinkar med paraplyn ;P nu måste jag bara gå och sola solarium så att jag inte blir så bränd, ska sola imorgon pch i sluten på veckan.


ojoj

okej jag har inte bloggat på länge men jag har inte haft något roligt att blogga om men jag kan väl säga att jag ska åka till egypten den 5 feb med rubiela det kommer att bli as kul.


hårmodell

var hårmodell igår på jess, det var riktigt roligt. det tog ca 3 timmar och 45 min ungefär, med klippning och slingor och make up och fotning.


mee