okej

okej nu är julen över och jag fick de jag ville ha i julklapp, fick min jacka och lite annat smått och gott som är bra att ha. mamma har haft sin födelsedag och hon fick ett presentkort på the body shop av mig, har också jobbat en del och det känns skönt att få lite extra pengar i slutet av januari. börjar att bli klar med de skolarbete vi fick över lovet så de e bra, den ända jag inte är klar med de e pm 1 till åsa men jag vill inte skriva om peru men jaja, I'll make it work. vi får besök av alyce på lördag hon stannar till ons då hon åker tillbaka till bryssel där hon är utbytesstudent, det kommer att bli jätte kul att hon kommer vi ska göra en hel del roliga saker.

allt är helt okej men allt är ändå inte som de ska...


ska fota lite bilder nu i veckan på all den underbara snön ute som jag ska lägga upp både här och på facebook...


8/12-09

är i skolan nu, vi har kundservice det är riktigt intressant men det finns en del som måst lära sig att om det är en sak så är det så och inte något annat. men nej nej tydligen så ska hon alltid ha rätt och jag börjar bli lite less, hon lyssnar inte helt och fullt ut på det jag säger.
du har inte alltid rätt och du får fan ta och acceptera det och jag tror att det är som jag och en vän till mig satt och diskutera att det är som vi tror men vi vet ju inte om de e sant de e bara vår teori.


ikväll är det scouter och det är julavslutning och det kan bli ganska kul, jag ska tydligen vara tomte det bestämde de utan att fråga mig och jag tycker att de borde ha frågat innan de bestämmer något. cissi ska inte dit så jag får väl klara mig själv och tomte komma jag att vara fast jag inte vill men ja ja vad ska jag göra...

jag skulle vilja men jag kan inte riktig vända mig om och gå...uppguidning & vässarö

okej hade uppguidning i fredags först en busstur och sen var det guidning i gamla stan, på bussturen fick jag slutet på valhallavägen och ner sturegatan ner till svampen och det gick ganska bra. skulle fortsätta prata om skatterna här i Sverige, bride hade börjat pratat om de på engelska och jag skulle fortsätta fast på svenska och det jag gör är att säga taxerna här i Sverige är... de var lite kul. men det gick bra men min tur i gamla stan gick lite bättre än på bussen tycker jag.

min helg på vässarö var jätte härlig bakade pepparkaks hus eller ja vi byggde fyrtornet på pharos det gick jättebra lite knepigt men kul... träffade mycket trevligt och mysigt folk det var jättekul att träffa alla igen.


just nu

just nu vill jag bara lägga mig i sängen och bara dra täcket över huvet och försvinna orkar inte mer just nu det blir för mycket. vill bara vända ryggen till och gå härifrån det känns som om jag kan gå hem till sudsvall bara jag får slippa detta...