måndag

idag ver det en seg dag men jag har fått en del gjort, har börjat på min powerpoint med lite text på det jag ska säga och en mind-map på det som ska vara med. har gjort första och andra sida men jab ska kanske göra om dem jag vet inte just nu men det kommer att bli bra hoppas jag. ska iväg till lidel imorgon och handla med emma och sara kommer inte ihåg om evelina skulle med dit men hon skulle med in till centrum. ska in till sthlm till helgen det kan bli kul, ska också plugga teori i veckan.



strax sängdax

nu har jag hjälpt emma klart och ska snart sova imorgon ska vi börja med power point det kommer att bli kul. vi ska göra en om våran hemort min kommer att äga hoppas jag.

nu ska jag sova skriver mer imorgon




helgen

I fredag var jag sara och evelina ut i stockholm förfesten var as trevlig men ute stället vi gick till var inte det bästa, i lördags så åkte vi in igen till sthlm för att gå på tatuerings mässa det var riktigt kul men det var trångt i lokalen. träffade kajsa och vi var ute och fotade eller det vart inte så mycket fotande men vi hade det as kul med ben och jerry =) nu ska vi sitta och plugga mer excel vi ska göra en blankett.... det kommer att bli intressant ;P







YES

yes nu är jag på vag, har bott här i norrtälge i snart två veckor och har det as bra. imorgon ska jag in till stckholm en sväng med sara och evelina. skolan har gått bra fram till i måndag då vi satte igång på riktigt med IT och vi fick 5 uppgifter i word som vi skulle göra från tis eftermiddag till onsdag midnatt och igår torsdag så fick vi två stora uppgifter i excel som inte är mitt område känner jag. men jag och sars har suttit och kämpat hela tiden och vi fick tilloch med hjälp från saras pappa via skype, nu rullar allt på.

min utbildning är as bra det är en KY utbildning på två år med 22 veckors apu utomlands.