hassela igår, birsta idag

det var as kul att vara i hassela igår med cissi, vi hade det as kul med tyvär blev det inga bilder. eller jo det blev den med den finns inte på min dator den är det bara cissi som har...
hade rilktigt kul med det vart jobbigt när jag började känna av det i knäna och den är inte kul.

idag var jag och köpte tapeter till mitt rum, måste göra om det för färgen som jag har målat rummet med är inte den bästa. sedan gick jag och emmy på birsta city och kollade lite på mellandags rean köpte en klänning, ett linne och hårsrpay.


hassela

ska åka till hassela idag om ca 20 min, ska bara dit överdagen men kommer att ha as kul för cissi är där så jag kommer att åka med henne. vi kommer att äga hela backen ;P sak bli as kul att åka skidor igen, sist jag åkta var i april uppe i riksgränsen och där var det helt underbart. vill dit snart igen. men tillbaka till livet ska inte till riksgränsen ska till hassela inte lika bra men det kommer att vara kul för det =) skriver när jag kommer hem och ni kan få lite bilder då med ;P

xoxo

julen är över

okej nu är julen över eller i alla fall snart. fick det jag ville ha, så jag ska inte klaga. fick två halsdukar, ett halsband och ett armband, ett par vantar , en liten igelkotte och pengar. hoppas att jag inte glömde något...


jul

ska till farmor och farfar på julafton.... eller ja, jag åker imorgon jag åker tåg och mamma pappa och syrran åker bil tidigare än mig för jag ska jobba mellan 12 och 16. det ska bli skönt och åka tåg tycker jag ska ta med mig datorn så att jag kan se på film eller något. tåget går 16.30 och måste hinna äta mellan där någon stans, vi får se om jag kan gå en kvart tidigare. jobbar den 26 och den 27 med och det kommer att gå bra och när jag har jobbat klart i december så kommer jag att ha jobba över 65 timmar och det är inte dårligt det!

kamera

jag har köpt en Canon eos digital 1000D


this is me?

jag orkar inte vara hemma längre vill bort härifårn men vart ska jag åka kan inte åka som aupair till usa utan körkort och det har jag ju inte och kommer inte att kunna ta än heller. har inget eget ställe att vara på heller bor ju hemma, har ingen "vagga till grav" bästa kompis heller. vilket liv jag har haft slungas mellan alla som om jag inte är något att ha. är det ingen som vill ha mig!? är jag inte värd något för någon?

snö

fan vad det ska snöa hela tiden...
men det är riktigt kul tycker jag.mormor

ja mormor kommer hem från sjukhuset på torsdag , det kommer nog bli bra men hon kommer inte kunna göra så mycket själv


jobb

ska jobba idag och imorgon 12-16  och på lördag 12-18 det kommer att gå bra hoppas jag på och det har det ju alla andra gånger. ikväll ska jag äta gott....

min webcam

min webcam funkar nu!!!!

Kandersteg 2009

vi ska åka till Kandersteg till sommaren med scouterna det kommer att bli as kul. det är seniorerna och ev patrullarna som ska åka men vi får se. kommer att åka buss två dagar ner och två dagar hem och en vecka med roliga äventyr!!!

operation

okej så min mormor har nyss opererats så det var något som hade brutits så hon kommer att vara på sjukhuset över helgen i alla fall. jag vet inte om jag kommer att åka och hälsa på, tycker inte om sjukhus pallar inte att vara där kommer bara att bli deprimerad.

mormor

nu har mormor ramlat igen, inget är brutet men hon är på sjukhuset. hon ska ha ramlat över rolatorn, inte för att jag vet hur det ska ha gått till. ska till henne imorgon och hälsa på hande jag tänkt, men vi får se vad som händer.

awayjag vill bort, jag vill inte vara här.
jag vill leva, jag vill känna att jag lever.