OUT OF TOUCH

Just nu håller vi på med våra slutrepetitioner inför vår dansföre-ställning, Out of Touch, på Sundsvalls teater. Femton koreografier i olika stilar, bland annat jazz, street och modernt kommer att framföras. Eleverna har själva koreograferat några av danserna. Övriga koreografer är Camilla Sterner, Anne Lindblad, Åsa Högdal och Carolina Lopez.

Premiären äger rum den 13/5 19.00. Övriga chanser att se förestäl-lningen är den 14, 15 och 16/5 19.00 och den 17/5 16.00. Biljetter säljes en timme innan föreställningen på Sundsvalls teater. Eleverna på Timrå gymnasieskola kommer att inbjudas till föreställningen fredagen den 16/5.

KOM OCH KOLLA!


image1

fjällen

ska åka till riksgränsen imorgon kväll det kommer att bli så himla kul tycker jag, åka slalom i 4 dagar i sveriges bästa skid område!

måndag

okej sitter på mammas jobb och vänrat på att klockan ska bli lite emot 15.45 så att jag kan gå bort till pappa för att sedan får åka bil till kia för att klippa mig. idag hände inte så mycket på skolan... vi hade ballet med ettorna och sedan satt vi och diskuterade vad som kommer att hända nu när dans afton börjar att närma sig.
i förra veckan kom studentmössorna och det fick en att inse att det inte är långt kvar.
åker till riksgränsen på onsdag det kommer att bli jätte kul tycker jag, vi ska dit med mammas jobb en så kallad skiweekend ;P.