RÖDÖN -07

hajken var bäst... träffade nytt folk som ska med till jingii och gamalt folk som man lär känna lite mer.
men sen så finns det ju alltid dom som man bara inte klarar av men det är bara att hålla humöret upp och förtsätta vara glad.

FREDAG: åker ut till Rödön som ligger på baksidan av Alnö. träffade hannah på bryggan det var kul har inte träffat henne sedan sista april. och pricis när vi har kompit fram till bryggan så ringer Kiwi och frågar om jag vet vart dom ska kliva i land får då åker dom tydligen båt från svartvik, men jag har ju aldrig varit på Rödöhajken förrut så jag gav han Henkes mobil nummer för det är ju han som anordnar hajken. de kom fram för dom var på Rödön när jag kom över och det var kul att se lite andsikten som man känner igen.

LÖRDAG: jag var påen station på trapper spåret där man skulle hisa upp sig själv... det var kul... på kvällen lekte vi lekar och vi var ute på klipprona och sjöng ocg spelade gittar och johan fick lite fnatt på mig för att jag frös så att jag skakade... men ja det var en jätte bra kväll det men jag skulle gjärna inte ha frysit men det är inte så mycket att göra åt saken.

SÖNDAG: det var jätte kul att vara med och tävla med mina patrullare och vi hetter toves örnar och vi hade det jätte kul men det var sol hela tiden så det blev lite ansträngande... men det är sånt man får klara av i alla fall. det var en riktigt kul helg saknar alla och man ville inte riktigt åka hem... eller jag vill inte det i alla fall....


älskar alla mina scouter som kämpade jätte bra under Rödö spelen!

Rödö hajken

rödö hajken i helgen då...
det kommer att bli kul tycker jag...
kan skriva på söndag när jag har kommit hem.

Över nattning hos farmor och farfar

Åkte till farmor och farfar på fredag efter middag och Sara följde med vi plåtade spökhuset men det är inte lika läskig längre för dom har rensat undan och dom håller på att bomma igen så vi fick plåta det som var kvar.

Sen så gick vi bort till dammen där jag plåtade dammluckorna och sågen?. Eller skylten i alla fall.

Man kan ju alla fall konstatera att dom är lite små roliga min farmor och farfar. Man kan ju inte vara rädd för dom? dom är nästan för snäll men det är ju bara bra för man får ju bullar med sig hem och det är vanilj fyllning i dom mumma.


kristi flygare

det ska bli en intressant helg tycker jag.
johan karnse kommer ner imorron och på fredag åker jag och sara till min farmor och farfar och sover där tills på lördag och vi ska kolla på det gamla fallfärdiga huset som står mitt emor där farmor och farfar bor.
och på lördag kväll ska jag karnse på fest... vet inte riktigt om det blir av än men det återstår att se.
och på söndag ska jag bara plugga och ta det lungt.

syrran städar sitt rumm kl 01.24 på natten det är ganska kul och sitte och kolla på man får se hur mycka skräp som helst och man vet själv att man har mycket mer....
ajja ska sova nu tror jag men jag vill inte för min säng känns så stor fast den bara är 90cm bred...
jag får väll lägga dit en massa kuddar och gosedjur eller något ;P

ha de bra och ta hand om er ni som läser min lilla blogg.... hoppas att jag inte tråkar ut er aldeles för mycket!

varför?

varför?
ja varför?
jag fattar inte varför det ska vara så mycket att göra i skolan i slutet av treminen.
det är så mycket att göra men varför gör jag inte.
det kan ha att göra att jag inte känner mig så omotiverad.
varför kan det vara så jobbigt med allt, skolan livet och kärleken.
ska nog sova nu så att jag kan gå till skolan och göra ingenting.

ESC

kollade på ESC igår det var riktigt kul det var en hel del dåliga bidrag.

vägen du går på

vägen vi går på är inte den lättaste man får själv välja om man vill ta en omväg.
man får gå så försiktigt man kan man kan ju skada någon man kan till och med skada någon annan som man inte vill skada men man kan inte rå för det, det bara blev så.
vad ska man då göra åt saken?

måndag

fasnade i fotolabbet idag fixade med min foto serie den vart riktigt bra tycker jag.
uppgiften var yrkesgrupp/samhällsgrupp jag tog samhälls grupp och då valde jag lajvare och den vart riktigt bra redovisning på onsdag hoppas att det går bra.
dom vart riktigt snygga ska fixa in dom i datorn om det gåroch lägga upp dom på nätet om jag får för sebbe nils och kalle.

helgen fredag-lördag inte söndag

Fredag: så var jag med syrran och hennes polare på kvällen vi kollade på film och jag fick en underbar känsla i hela kroppen vi  var ute och gick det var kul. jag tror att vi inte kom i säng förns efter 5 på morgonen.

Lördag: idag har jag bara slöat och städat rummet efter som mian kusiner skulle komma Erik men inte ante efter som han inte hade perimis joel var också här daniella och ricki var också här det var kul att träffa dom igen ville träffa ante med men han får väll permis snart får jag hoppas.

kultur och idé historia men ellen metal

kultur och idé historia men ellen metal det är riktigt intressant men det kan bli långtråkigt men bara på de väldigt långa genomgångarna.
men man lär sig väldigt myker det kan jag inte förneka, ellen har bott i sundsvall i 20 år hon kommer i från skåne och hon har fortfarande sin skånska dialekt och det är lite kul att hon inte har börjat att prata sundsvalls mål än.
jag kan vara i skåne ett par timmar och sen så pratar jag nästan bara skånska.
har återsamling om 30 min så jag ska väll ta lite tid till att jobba så att jag har analyserat mer än 2 bilder.
skriver snart igen ;P

finland

har varit i finland i en vecka men klassen på eu-projektarbete.... det var kul... vi fick göra en massa roliga saker en hel del workshops.
det var jätte kul att få den upplevelsen bara i sig men alla vännerna man fick var ju bara ett plus.
allt var så kul så att det går inte att skriva om allt fast man vill.
jag kan ju i alla fall säga att slottet som fins i savolinna är jätte fint.
och hela staden i sig och naturen om inte det, ni vet hur man säger att finland är tusen sjöars land det är värkligen det.
skrv tre vykort till mamma och pappa, farmor och farfar och mormor fick oxå ett.
vill gärna åka tillbaka men borta bra men hemma bäst.